Allidrett

Allidrett

I Valnesfjord Idrettslag får 1. og 2. klassingene i Allidrett. Her kommer en liten oppsummering for de som lurer på hva allidrettsgruppene har gjort i året som har gått!

Allidrett

I Valnesfjord Idrettslag får 1. og 2. klassingene i Allidrett. Her kommer en liten oppsummering for de som lurer på hva allidrettsgruppene har gjort i året som har gått!

Etter en lang pause er allidrettsgruppene for 1. og 2. trinn endelig i gang med treninger igjen. Samtidig er vi i ferd med å runde av året. To treninger er gjennomført etter åpningen og én gjenstår før sommerferien står for dør. Vi kjenner litt på at vi gikk glipp av mye aktivitet denne våren og at sommeren kom litt plutselig, men vi har likevel hatt mange fine opplevelser i allidrettgruppene!

Første periode besto av fotballtreninger. En upåklagelig høst med bare noen få regndråper på treningene ga mange flotte økter på kunstgressbanen frem mot VIL-cup. Til sammen 5 lag fra 1. og 2.klasse stilte opp og spilte 3-er fotball. Ivrige unger viste frem både flotte mål og nydelig innsats!

Neste periode var det håndball som skulle prøves ut. Med god hjelp fra rutinerte trenere i håndballgruppa, assistert av foreldregruppen, lærte barna om alt fra grunnleggende regler til skuddteknikk. Gruppene stilte med lag i turneringer både på Tverlandet og på Rognan. Her var det også mange fine pasninger, flotte mål, gode redninger og mye idrettsglede!

Det var også stort oppmøte på skiaktiviteten på seinvinteren. Mange tok turen til løypene og skileikarenaen ved Valnesfjord helsesportssenter. Skigruppa organiserte mange varierte aktiviteter og serverte varm saft. Iveren var stor i skileiker, bratte bakker, på kuler og hopp. To runder med Telenorkarusell ble gjennomført før vi måtte stenge ned aktiviteten grunnet covid 19. Mange var skuffa av at siste rennet av et flott arrangement gikk ut.

Perioden med nedstenging førte til at gruppene ikke fikk prøvd orientering og bueskyting som også er aktiviteter i idrettslaget. Da dette ligger inne i årshjulet også for neste år håper vi at muligheten kommer da.

Allidrettsgruppene starter opp igjen til høsten, da også med tilbud til de nye 1.klassingene. Håper å se mange nye ansikt da!

Ta gjerne kontakt dersom det er spørsmål om allidrettstilbudet eller om du har lyst å bidra i aktiviteten for de yngste. 

Elisabeth, barneidrettsansvarlig i VIL
elisabeth.norheim.jenssen@valnesfjordil.no