Ny lysløype i Valnesfjord - Bli med på dugnad!

Alle kan bidra! 

Valnesfjord får ny lysløype høsten 2020 som skal erstatte og utvide rundløypa ved Valnesfjord helsesportssenter. Vi ønsker at alle medlemmer i Valnesfjord IL og alle andre brukere av skiløypene i Øvre Valnesfjord bidrar på dugnader nå i august, september og oktober slik at vi har løypa klar til vinteren. 

 

Alle kan bidra! 

Det er mange små og store oppgaver som skal løses, alt fra rydding og skoging av traseer, ut og inntransport av stolper, kabeltrekking og bistand i forbindelse med gravearbeid. Noe dugnadsarbeid gjøres på dagtid i tett samarbeid med entreprenør, mens de større organiserte dugnadene er på ettermiddager hvor det jobbes i mindre grupper. Arbeidet med løypa utførers ellers av Solvang bygg og maskin AS og Roar Løkås AS.   

Datoer for fellesdugnader settes opp fortløpende etter fremdrift i arbeidet. Foreløpig er det satt opp to ettermiddager med større dugnader i tillegg er det mannskaper som bidrar på dagtid. 

Onsdag 26.8 kl. 1800.  

Tirsdag 1.9 kl. 1800.  

 

Meld din interesse 

Dugnadsarbeid er viktig, sosialt og meningsfullt arbeid med stor samfunnsnytte. Dette er også et prosjekt for hele bygda Valnesfjord og for de skiinteresserte i Salten regionen. Vi håper derfor du melder din interesse og blir med.  

Ta kontakt med Jakob Djupvik, tlf. 90928316 for mer informasjon og for å avtale hvilke dager og oppgaver du kan bidra med. I forkant av dugnader legges det også ut informasjon på facebook siden til Valnesfjord IL og Aktivitetsarena Valnesfjord.