**AVLYST**Valnesfjord rundt 2020

Valnesfjord Rundt 2020
Klassisk turrenn på 10, 21 og 30 km
Søndag 15. mars 2020
Velkommen til Valnesfjord rundt 2020.

Info om gjennomføring av arrangement ift Covid-19 virus

MELD MEG PÅ!

Renn invitasjon

Valnesfjord IL har gleden av å invitere til den 46. utgaven av turrennet Valnesfjord rundt i klassisk stil søndag 15. mars 2020. Rennet har varierte løyper med start og målgang i skianlegget “Aktivitetsarena Valnesfjord” ved Valnesfjord helsesportssenter.

Rennet samler mosjonister, familier og aktive løpere i alle aldre til et tradisjonelt arrangement i nydelige omgivelser. De to lengste distansene går i en rundløype gjennom deler av Sjunkhatten nasjonalpark.

Hele øvre Valnesfjord er et populært utfartsområde med mange skiløpere i helgene og Valnesfjord IL håper mange tar del i arrangementet som deltagere eller heiagjeng i løypa. Samarbeid med Valnesfjord helsesportsenteret gjør at vi har gode garderobefasiliteter og en stor gymsal med kafé som er åpen for alle denne dagen. Her serveres det mat, kaker, kaffe, forfriskninger og frukt.

Spørsmål i forkant av rennet rettes til rennkoordinator / leder skigruppa i Valnesfjord IL. Jørgen Kosmo, 45 85 16 96, jorgen.kosmo@valnesfjordil.no eller rennleder Asbjørn Hagen.

Informasjon Se vår hjemmeside: http://www.valnesfjordil.no og facebooksiden til Valnesfjord IL for oppdateringer om arrangementet.

For informasjon om deltakelse tidligere år, send henvendelse på e-post til Jørgen Kosmo;  jorgen.kosmo@valnesfjordil.no

Offisielle resultatlister iht. NSF retningslinjer vil bli lagt ut på klubbens facebook-side og hjemmeside så snart som mulig etter rennet. I tillegg vil det henges opp under arrangementet

Bilder fra arrangementene Påmelding til våre arrangement innebærer også samtykke til at eventuelle bilder av deg blir lagt ut på våre hjemmesider.

Velkommen til

Valnesfjord rundt 2020!

Renn Invitasjon

Løypekart 10KM

Løypekart 21KM

Løypekart 30KM

Anders Bergkvist
Anders Bergkvist
Anders Bergkvist