Valnesfjord Rundt 2022

Valnesfjord rundt arrangeres for 46 gang!

Valnesfjord IL har gleden av å invitere til den 46. utgaven av turrennet Valnesfjord rundt i klassisk stil søndag 13. mars 2022. Rennet har varierte løyper med start og målgang i skianlegget “Aktivitetsarena Valnesfjord” ved Valnesfjord helsesportssenter.

Rennet samler mosjonister, familier og aktive løpere i alle aldre til et tradisjonelt arrangement i nydelige omgivelser. De to lengste distansene går i en rundløype gjennom deler av Sjunkhatten nasjonalpark.

Hele øvre Valnesfjord er et populært utfartsområde med mange skiløpere i helgene og Valnesfjord IL håper mange tar del i arrangementet som deltagere eller heiagjeng i løypa. 

Vi trekker ut flotte premier på startnummer i kafeen etter rennet.

man må være tilstede for å få disse premiene.

Informasjon: Se vår hjemmeside: http://www.valnesfjordil.no og facebooksiden til Valnesfjord IL for oppdateringer om arrangementet.

For informasjon om deltakelse tidligere år, send henvendelse på e-post til Jørgen Kosmo;  jorgen.kosmo@valnesfjordil.no

Offisielle resultatlister iht. NSF retningslinjer vil bli lagt ut på klubbens facebook-side og hjemmeside så snart som mulig etter rennet. I tillegg vil det henges opp under arrangementet

Bilder fra arrangementene: Påmelding til våre arrangement innebærer også samtykke til at eventuelle bilder av deg blir lagt ut på våre hjemmesider og facebook.

Påmelding: Påmelding foregår elektronisk via minidrett. For turrennklassene vil det ikke være mulig å etterpåmelde etter påmeldingsfristen Torsdag 10/3.

Vi oppfordrer også de som tenker å gå i trimklasser til å melde på elektronisk for å minske trykket for dugnadsfolkene på renndagen.

MELD MEG PÅ

for spørsmål ang påmelding kontakt Jørgen Kosmo - 45 85 16 96 eller jorgen.kosmo@valnesfjordil.no

Kompett renninvitasjon finner dere på siden.

Velkommen til

Valnesfjord rundt 2022!

Løypekart 10KM

Løypekart 21KM

Løypekart 30KM

Dugnadsliste

Renninvitasjon

Starliste Turrenn

Deltakerliste trimklasse forhåndspåmeldte

Resultatliste Turrennklasser

Deltakerliste Trimklasse

Anders Bergkvist
Anders Bergkvist
Anders Bergkvist